Ønsker du bestille Yale Doorman? Fyll ut skjema under og trykk "Send bestilling"- Vi kontakter deg så snart vi mottar din bestilling!


Er du usikker på om Yale Doorman passer i din dør? I skjemaet under har du muligheten til å laste opp to bilder av låsen du har i døren i dag.

Vi ser på bildene du laster opp, om låsen passer i din dør eller om det er behov for spesiell tilpassing.

Vi tilbyr komplett Yale Doorman V2 m/3 nøkkelbrikker og montering for kr 6999,- inkl.mva. 

(gjelder kun i Oslo)

 

Med Komplett Yale Doorman V2 kan du si farvell til alt som har med nøkler til ytterdøren å gjøre. Med denne kodelåsen avgjør du selv om døren skal låses med et tastetrykk, eller om den skal låses automatisk. Det er tre måter å låse opp døren på – en fjernkontroll, en nøkkelbrikke eller å taste koden direkte på låsens tastatur.

 

Med tilleggsutstyret "SmartLock + Vbox Mini låsmodul" for Yale Doorman, kan du fjernåpne døren fra Verisure Appen du laster ned til din telefon.

 

Med fjernkontrollen har du mulighet til å slippe besøkende og andre inn uten å reise deg. Trykk på åpneknappen, og døren låser seg opp. Ved bruk av fjernkontroll må du også ha fjernkontrollmottaker fra Yale Doorman. Med nøkkelbrikken trenger du ikke taste koden for å åpne døren, bare hold den over sensoren øverst på låsen og døren vil låse seg opp. Venter du håndverkere kan du enkelt lage en firesifret kode som kun varer i 24 timer. Du kan også slette koden før, om det skulle være ønskelig.

Bestilling av Yale Doorman

arrow&v
Velg jpg, png eller gif fil.
Maks filstørrelse 15 MB
arrow&v
arrow&v
Velg jpg, png eller gif fil.
Maks filstørrelse 15 MB

Vennligst vent på bekreftelse av innsendt skjema, før du forlater siden.

Oslo Låsservice as - Caspar Storms vei 16. 0664 Oslo - Telefon: 90 54 22 22 - e-post: post@oslolasservice.no - org.nr: 911 636 670.

Åpningstider: Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00. Lørdag - Søndag: Stengt

Salto systems
tim-dormakaba-logo.gif