top of page
assa565.jpg
Lås & Beslag

Vårt utvalg av lås og beslag omfatter låsesystemer, sylindere, nøkler, diverse beslag og låser til fullt nettverkstilkoblede elektroniske adgangsløsninger – men også fysiske adgangssystemer og automatiske dørsystemer, samt et omfattende utvalg av dørhengsler og beslag. Utvalget inneholder også produkter for tidsregistrering og registrering av konserndata og høysikkerhetslåser.

dorma-key.jpg
Låssystem

dormakaba låsesystemer finnes i ulike konsepter som er utviklet for det nordiske markedet. De oppfyller de ulike kravene som stilles til et låsesystem, samtidig som de gir størst mulige beskyttelse og driftssikkerhet. De ulike konseptene har et svært bredt sortiment og inneholder godkjente sylindre som basissylindre og spesialsylindre for de fleste behov.

Salto-big-pic.jpg
Adgangskontroll

SALTO Systems er et verdensomspennende konsern med installasjoner og referanser fra hele verden og kontorer i Europa, USA, Storbritannia, Canada, Mexico og Midt-Østen. SALTO Systems har installert sine adgangssystemer for kunder som internasjonale flyplasser, banker, universiteter, sykehus, myndigheter, militæret, hoteller og private kontorer.

Videre har SALTO Systems med sitt fokus på innovasjon og bruk av siste teknologi fått en markedsposisjon som innovatør med sterkt økende markedsandeler. Ved siden av å benytte seg av high end teknologi er designet noe av det mest elegante på markedet. 

ED100.jpg
Dørautomatikk

Med ED 100/250, tilbyr dormakaba en elektromekanisk slagdørsautomatikk med fleksible bruksområder. Automatikken kan bli installert som en  skyvende versjon med standardarm montasje eller en trekkende versjon med glideskinne.​  

 

Skyvedørsautomatikken ES 200 har mange funksjoner i ett. Blant annet har den en motor som er nærmest lydløs i drift, og en elektronikk som automatisk styrer åpne- og lukkehastigheten på døren. Automatikken er energibesparende, og programmeringsfunksjonene gjør den svært enkel å installere og vedlikeholde.

Kamera.jpg
Kameraovervåking

Vi benytter softwaren NX Witness, som er et moderne og avansert VMS system som er raskt og enkelt å bruke.
Vi mener at NX er så bra at det blåser alt annet av banen. Brukerne elsker det, og fordelene sett opp mot konkurrerende systemer er mange. Alt er laget for å være raskt, enkelt og intuitivt. Lisensstrukturen er enkel og alle har tilgang på gratis oppdateringer for alltid.

 

Det er lett å skalere og er optimalisert  for å utnytte rimelig hardware. 128 kamera pr server, og så mange servere du ønsker i hvert system. Klient for Windows, OS X, Linux, Android og iOS i tillegg til webklient. Kontakt oss i dag for en demonstrasjon og en gratis prøveversjon. Du vil garantert ikke angre!

GT12BP.jpeg
Porttelefon

Det finnes mange produsenter av porttelefon som leverer et vidt spekter av kvalitet. Derfor kan det lønne seg å ta kontakt med oss før du bestiller service og på forhånd ha undersøkt hvilket merke man har fra før. Dette korter ned servicetiden, og er selvfølgelig kostnadsbesparende for deg som kunde.

Vi har lang fartstid innenfor service og montering av porttelefon og utfører daglig service i private hjem og næringsbygg på anlegg, som er levert av forskjellige leverandører. 

DOOR.GIF
Dører

Vi leverer alle type dører - i mindre og større leveranser, alt fra én villadør til dører med høy sikkerhetsklasse, ofte i kombinasjon med lyd og brannkrav. Vår mangeårige kompetanse på dører og levering av komplette dørmiljø har gjort oss til en attraktiv leverandør i Oslo. Vi får flere og flere forespørsler på levering av komplette dørmiljø, der vi prosjekterer og monterer alt fra nye dører til lås, beslag, dørautomatikk, adgangskontroll, osv.

 

Ønsker du referanser på dørleveranser vi har vært ansvarlig for? ta kontakt.       

Peugeot-wind.gif
Serviceavtale

Lås og beslag har i utgangspunktet lang levetid, men der trafikken er stor vil brukslitasje, vær og vind tære på utstyret og tilpassingen. I mange av dagens dørmiljøer er det også mye elektronikk som krever ettersyn og service. Med en serviceavtale kan bedriften sikre dørmiljøet og ikke minst senke driftkostnadene.

 

Ved å tegne en serviceavtale får også våre kunder rabatterte priser på utstyr og servicetimer, i tillegg garanterer vi rask responstid. Vi tilbyr skreddersydde serviceavtaler på lås & beslag, låssystem, adgangskontroll, dørautomatikk, kameraovervåking og porttelefon.    

bottom of page